X

热门

其他集数

    内容

    CONTENT
    01/12/2019
    相片集
    相片集

    月儿、小木星和鼬鼠仔看到一只青蛙一下子就跳到睡莲的浮叶上面,他们才发现原来睡莲叶是那么稳固的。然而,睡莲叶怎么可以支撑一只青蛙的重量呢?究竟是怎么一回事?他们想知道真相!

    双语广播:粤语/英语 (电视版)

    播放频道: 港台电视31、31A
    播出时间: (首播) 2019年12月1日 星期日 上午9时20分
    (重温) 2019年12月7日 星期六 上午7时20分



    Green Island

    When they see a frog hop right onto a lily pad Luna, Jupiter, and Clyde notice how very strong the leaf is, but... how can it hold a frog? What's happening here? They've just gotta know!

    Bilingual: Cantonese/ English (TV Version)

    Channel: RTHK 31、31A
    Time: (First Run) 2019.12.1 SUN 9:20am
    (Re-run) 2019.12.7 SAT 7:20am