X

热门

其他集数

    内容

    CONTENT
    14/07/2019
    相片集
    相片集

    小星人很好奇,为什么人类家中的所有枕头和咕都不见了,于是他们展开调查,发现客厅中,出现一个「枕头堡」,这个「枕头堡」到底有何用处呢?,更让他们三人不明所以的是,内里竟然有个人类藏身其中。


    双语广播:粤语/英语 (电视版)

    播放频道: 港台电视 31、31A
    播出时间: (首播)  2019年7月14日 星期日 早上9时20分
    (重温) 2019年7月20日 星期六 早上7时20分


    Suspicious as to why all the pillows and cushions in the hoomans' house have disappeared, the Floogals trace them to a pillow fort in the Living-Room. What could it be for? The trio, even more puzzled to discover a hooman inside. 

    Bilingual: Cantonese/ English (TV Version)


    Channel: RTHK 31、31A
    Time: (First run)  2019.7.14 Sun 9:20am
    (Re-run) 2019.7.20 Sat 7:20am